The NEw MINI Family
MINI J01

NOUL MINI ELECTRIC.
ÎNCÂNTAT SĂ TE REVĂD.

Minmalist to the Max

MINIMALIST LA MAXIMUM.

Noul MINI Cooper complet electric este simplitatea în cea mai mare carismă. Întruchipând abordarea noastră de design „mai puțin este mai mult”, am eliminat elementele superflue și am redus, redus și redus ceva mai mult. Cu suprafețele sale curate și netede, liniile elegante și proporțiile echilibrate, exteriorul a fost meticulos realizat într-o formă impresionantă și sigură de sine.
OLED display

OLED, OLED OLED OLED.

Inima care bate și punctul focal al bordului este noul afișaj central de instrumente, uimitor de subțire. Tehnologia OLED de ultimă generație cu un diametru de 240 mm și sticla sa de înaltă calitate, îi conferă un aspect distinctiv, minimalist. Acesta servește ca un grup de instrumente, precum și ca centru de infotainment și asistență la bord. Iar afișajul circular OLED este o premieră mondială.
Rear Image of Car

PROMISIUNEA NOASTRĂ.

La MINI, ne angajăm să creăm un echilibru care să îmbrățișeze performanța MINI și designul emblematic, cu acreditări de mediu solide. Acest angajament se naște din acțiunile noastre. Oferim acum un interior complet prietenos cu animalele, fără piele, folosind materiale durabile, parțial reciclate. Tricotarea plată 2D pentru tablouri de bord, panouri la uși și capace este realizată din fibre de poliester reciclate în proporție de peste 90%. Și roțile de nouă generație sunt acum fabricate din aluminiu secundar de până la 70%.
MINI U25

NOUL MINI COUNTRYMAN.
ÎNCÂNTAT SĂ TE REVĂD.

Minmalist to the Max

MINI-MALISM CONTEMPORAN.

Am eliminat dezordinea și am intensificat lucrurile pe care le iubești cel mai mult. Ceea ce rămâne este aspectul robust, liniile elegante și spiritul MINI 100% de nestăpânit. Acesta este SUV-ul construit pentru a vă duce în locuri interesante, într-un confort extrem. Este partenerul de încredere, complet electric, un MINI Countrymancu mai multă neînfricare – și mai puțin din orice altceva.
OLED display

CLEVER COMFORT AND CONVENIENCE.

Designerii noștri au venit cu un sistem inteligent de călătorie și confort care permite montarea rapidă și ușoară a diferitelor atașamente. Suporturile pentru tablete, umerașele și cârligele universale pentru genți pot fi atașate în siguranță de spătarele scaunelor din față. Există suporturi de pahare pliabile inteligente – iar acum mesele pliabile pot fi atașate și ca suprafețe de lucru sau de depozitare.
Rear Image of Car

DIRECȚIE CU SENZAȚIA DE GO-KART.

Distracția începe în secunda în care prinzi volanul. Inspirându-ne din clasicul atemporal Mini, i-am oferit o reconfigurare, reducând ușor dimensiunile pentru a vă oferi o senzație și mai intensă de go-kart clasic contemporan MINI. Și în loc de al treilea braț, acum are o curea elegantă de material textil ca element decorativ. Panoul de control din partea stângă vă permite să activați sistemele de asistență pentru șofer, iar funcțiile de divertisment și comunicare pot fi operate cu panoul din partea dreaptă.
MINI U25 BEV

NOUL MINI COUNTRYMAN COMPLET ELECTRIC.
ÎNCÂNTAT SĂ TE REVĂD.

Minmalist to the Max

DESENAȚI NOI DRUMURI CU MATERIALE NOI.

MINI stabilește o estetică complet nouă prin utilizarea textilelor noastre. Noul material pe care îl folosim pe tabloul de bord și panourile ușilor creează o ambianță deosebit de confortabilă. Materialul textil este de înaltă calitate și ușor de curățat. Oferă o experiență tactilă luxoasă, mai multe opțiuni de design și servește ca pânză perfectă pentru a-ți prezenta proiecțiile incitante în diferitele Moduri de Experiență MINI. Și vom continua să explorăm alte modalități de a dezvolta materiale care îndeplinesc criteriile exigente în ceea ce privește senzația, aspectul și rezistența la uzură.
OLED display

ÎNFRUNTĂ EXCITANTUL ELECTRIC.

Pentru a obține senzația maximă de go-kart, am aplicat criterii cheie de design în dezvoltarea MINI Countryman complet electrice. Am îmbunătățit dinamica de conducere, datorită centrului de greutate scăzut datorită plasării bateriei. Obținem o manevrabilitate MINI fascinantă prin optimizarea distribuției greutății și utilizarea unei raportări directe a direcției, cuplată cu un volan mic. Sporim dinamica laterală și aderența prin optimizarea lățimii anvelopelor. Și cel mai recent hardware și software ne-au permis să facem manevrabilitatea chiar mai jucausă și mai captivantă, mai ales în Modul Go-Kart.
Rear Image of Car

ALTERNATIVE ECO-FRIENDLY LA MATERIALE.

Interioarele prietenoase cu animalele sunt acum disponibile pentru vehiculele MINI, deoarece putem oferi acum înlocuitori fascinanți pentru piele. Suprafețele inovatoare ale scaunelor, construite din texte 100% reciclate, asigură aceeași calitate premium și confort la ședere ca pielea, fără compromisuri în ceea ce privește aspectul, senzația și funcționalitatea. Și noile noastre volane îndeplinesc toate criteriile exigente în ceea ce privește aspectul, rezistența și durabilitatea.