INFORMAŢII LEGALE

dam Image

BMW Group vă apreciază interesul față de produsele sale și vizita dvs. pe acest site.

PROTECŢIA DATELOR.

La utilizarea serviciilor noastre este posibil să vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntară. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate în strictă conformitate cu legislaţia germană privitoare la protecţia datelor. Datele personale funizate pe site-urile BMW AG sunt utilizate ca parte din procedura contractuală pentru a vă procesa solicitările. În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul înregistrării, participării la trageri la sorţi şi/sau la trimiterea de broşuri informative. Datele dumneavoastră pot fi transferate către alte filiale BMW AG şi către organizarea de vânzări BMW pentru serviciul individual pentru clienţi.

Procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră pentru scopuri de consultare, publicitate şi cercetare de piaţă se face doar atunci când sunteţi în mod explicit de acord. Dacă, atunci când vă daţi permisiunea pentru scopurile menţionate mai sus, sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie utilizate şi de către alte organizaţii BMW AG sau de către terţe părţi nominalizate, datele dumneavoastră pot fi transferate şi către aceste părţi. Dacă nu este cazul, datele dumneavoastră nu vor fi transferate către alte părţi.

UTILIZAREA PLUGINELOR FACEBOOK

Una dintre caracteristicile prezenței BMW AG pe Internet este aceea că folosește ceea ce se numește pluginuri sociale ("plugins") de pe rețeaua socială facebook.com, care sunt operate de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA ("Facebook"). Aceste pluginuri sunt indicate de un logo Facebook.

Când accesați site-ul BMW, browserul Dvs. stabilește o conexiune directă cu serverele Facebook. Conținutul pluginului este transferat direct de pe Facebook în browserul Dvs., care îl integrează apoi pe site.

Integrarea pluginului determină Facebook să primească informațiile pe care le-ați accesat pe pagina corespunzătoare a prezenței BMW AG pe Internet. Dacă sunteți conectat (ă) cu Facebook, acesta va putea să vă aloce vizita în contul tău Facebook. Rețineți că un schimb de informații există deja când vizitați prezența noastră pe Internet în acest domeniu, indiferent dacă interacționați sau nu cu pluginul. Dacă interacționați cu pluginurile, de exemplu prin apăsarea butonului "Like", informațiile corespunzătoare sunt trimise direct de pe browserul dvs. de pe Facebook și salvate acolo. Puteți găsi informații despre scopul și amploarea achiziției de date, precum și modul în care datele sunt prelucrate și utilizate de Facebook, împreună cu drepturile și setările opționale pentru a vă proteja sfera privată, în notele de protecție a datelor Facebook (http: // www.facebook.com/policy.php).

Dacă nu doriți ca Facebook să adune date despre dvs. prin intermediul prezenței noastre de pe Internet, trebuie să vă deconectați de la Facebook înainte de a vizita site-ul BMW AG.