COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Service MINI – 100% MINI – MINI Piese originale Service MINI – 100% MINI – MINI Piese originale

De ce Service MINI?

Tu și MINI-ul tău sunt făcuți unul pentru celălalt. Un Service MINI are întotdeauna soluția potrivită pentru dumneavoastră. De aceea, oferim numeroase soluții, cum ar fi MINI Service Inclusive și MINI Value Service, pentru a ne asigura că totul rămâne așa - pentru fiecare model MINI și pentru toți kilometrii fără griji care vin înainte. Nimeni nu-ți cunoaște MINI-ul mai bine decât tehnicienii noștri special instruiți. Ei sunt întotdeauna acolo pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru fiecare situație. Astfel, poți fi sigur că primește serviciul de care are nevoie, la cele mai înalte standarde - și întotdeauna cu piese originale MINI pentru a-l menține 100% MINI.

Despre Service MINI.

 

 • Pentru toți. Nu are importanță cât de nou sau vechi este modelul MINI care îl ai.
 • Corect. Profită de ofertele service, adaptate exact la nevoile tale.
 • Transparent. Profită de ofertele service, la un preț ce le include pe toate cu MINI Value Service.
 • Atotcuprinzător. Deci, puteți conduce fără griji în orice moment.
 •  

Fiecare conducător MINI este binevenit în familia MINI pentru că toți prețuim aceleași valori și împărtășim o dragoste comună față de MINI. În final, familia este ceva ce nu poți cumpăra. Dar, este cea mai valoroasă. Și: poți avea întotdeauna încredere în familia ta.
Service MINI Service MINI

BINE AI VENI ÎN FAMILIE.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Familia MINI este despre conexiune și încredere - încredere că totul este luat în calcul. Acesta este motivul pentru care suntem mândri să vă prezentăm serviciul MINI Inclusive, cu care necesitățile de service pentru MINI-ul tău este complet acoperit printr-o singură plată. Toate serviciile și sarcinile de întreținere sunt incluse pentru termenul ales. Service Inclusive este de asemenea disponibil pentru MINI-ul folosit. Deci, alătură-te familiei MINI. Contactează partenerul de service MINI pentru a afla cum.
Service MINI Service MINI

Un preț mai mult decât competitiv.

MINI Value Service.

Cu MINI Value Service nu veți avea surprize neașteptate. Oricât de mulți kilometri sau ani ați condus MINI-ul dvs., poți fi întotdeauna sigur că îl aduci celor care îl cunosc cel mai bine. MINI Value Service vă oferă o serie întreagă de servicii care permit să știi la ce să te aștepți - astăzi și în viitor. Poți conta întotdeauna pe un serviciu premium, la un preț atractiv, care include totul, și numai cu piese originale MINI. Potrivit perfect nevoilor tale.

SĂ REVITALIZĂM MINI-UL TĂU.

Când apare vorba de MINI, înțelegem cerințele tale și oferim o gamă largă de servicii adaptate care îmbunătățesc experiența unică de conducere MINI . Te asigurăm că vei simți întotdeauna mai mult decât grijă. Așa că rezervează o programare astăzi și alătură-te familiei MINI. Abia așteptăm să vii la noi.
MINI ENGINE OIL SERVICE – ICON

SERVICIU SCHIMB ULEI MOTOR MINI.

Serviciul original de schimb al uleiului de motor MINI vă asigură că MINI va merge cel mai bine.
 • Performanțe îmbunătățite ale motorului și eficiență mai bună a combustibilului
 • Durata mai lungă de viață a motorului
 • O protecție a componentelor critice împotriva coroziunii și uzurii mai bună
MINI BRAKE DISKS & PADS – ICON

PLĂCUȚE ȘI DISCURI DE FRÂNĂ MINI.

Serviciul de schimb al discurilor și plăcuțelor de frână MINI este absolut esențial pentru a conduce MINI în siguranță.
 • Înlocuirea profesională a pieselor originale MINI
 • Potrivire ideală și precisă cu modelul MINI
 • Performanțele excelente de frânare garantează siguranța maximă
 • Produsul format dintr-o combinație specială de materiale asigură performanțe maxime și rezistență
MINI ORIGINAL ENGINE OIL AND SERVICE MINI ORIGINAL ENGINE OIL AND SERVICE

ULEI ORIGINAL MINI ȘI SERVICII DE SCHIMB.

PERFORMANȚA. MAI ÎNALTĂ.

Performanța uimitoare ține, de asemenea, de o pregătire bună. Uleiul de motor original MINI este testat de MINI, și este prevăzut în special pentru a satisface cel mai bine cerințele motarelor MINI. Acesta ajută la protejarea motorului împotriva coroziunii și asigură performanțe constante și o durată de viață mai lungă a motorului. Tehnologia activă de curățare menține motorul curat ca din fabrică, iar rata de evaporare minimizată reduce și consumul de ulei. Expertiza MINI Original Oil and Service este disponibilă exclusiv la partenerul de service MINI.

PIESE ORIGINALE MINI- DESERVIRE ȘI REPARAȚII MINI PIESE ORIGINALE MINI- DESERVIRE ȘI REPARAȚII MINI

PIESE ORIGINALE MINI.

PĂSTREAZĂ ORIGINAL, AL TĂU.

Noi oferim tot de ce ar avea nevoie vreodată MINI-ul tău. Tehnicienii noștri vor avea grijă să remedieze orice problemă rapid și la standard înalt. Utilizând Piesele Originale MINI, noi păstrăm MINI-ul tău 100% veritabil.