dam Image

SERVICIILE COMPETENTE

DE CE SĂ ALEGI SERVICE-UL MINI?

SERVICE DE LA A-Z

NIMENI NU CUNOAŞTE MINI-UL TĂU MAI BINE DECÂT EXPERŢII NOŞTRI DE SERVICE.

SERVICE DE LA A-Z.

Experţii noştri de service se asigură că MINI-ul tău este pregătit pentru cele mai diverse provocări. Aceştia cunosc MINI-ul tău până la cel mai mic detaliu. Astfel, eşti sigur că bijuteria ta MINI primeşte service-ul de care are nevoie – la cele mai înalte standarde – şi că întotdeauna sunt folosite piese MINI originale, pentru a se asigura că MINI-ul tău rămâne un MINI veritabil.

PĂSTRAȚI-MI MINI.

PIESE MINI ORIGINALE.

Noi folosim doar piese MINI originale în automobilul tău, pentru a garanta de fiecare dată potrivirea perfectă a componentelor. Acestea sunt create la standardele de calitate riguroase MINI, pentru a asigura integrare perfectă, şi dispun de garanţie pe o perioadă de 2 ani.

PUR ȘI SIMPLU.

MINI ORIGINAL PENTRU MOTOR

MINI ORIGINAL.

MINI ORIGINAL PENTRU MOTOR.

Uleiurile inferioare calitativ pot crea depuneri pe sistemul de înaltă performanţă al MINI-ului tău. De aceea am creat uleiul MINI original. Acesta este făcut special pentru cerinţele tehnice ale automobilului tău. Uleiul MINI original păstrează motorul curat, pentru o exploatare îndelungată a întregii forţe de propulsie. Tendinţa minimă de evaporare scade consumul de ulei. În plus, coeficientul de frecare mai mic îţi permite să economiseşti combustibil cu până la 3%.