MINI Corona Information.

 

Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. Conform evoluţiei situaţiei curente, BMW Group a iniţiat rapid măsurile necesare de protecţie pentru angajaţii săi. În acelaşi timp, suntem în contact cu serviciile medicale, cu autorităţile relevante şi angajaţii sunt permanent informaţi cu privire la noile schimbări.

23.03.2020.

MINI CONTACT.

MINI SERVICE

Tel.: 022 123-100

E-mail: feedback@bmw.md

Luni-Vineri 8.00-17.00, Sâmbătă 8.00-14.00

MINI 3-Door and 5-Door

MINI ȘI DIRECȚIILE DVS.

Se vor închide reprezentanţele dealerilor MINI?

Te rugăm să contactezi dealerul MINI prin telefon sau online pentru a afla mai multe detalii despre programul specific fiecărui dealer sau partener de service. Showroom-urile sunt momentan închise şi vom continua să oferim asistenţă în atelierele noastre de reparaţii, pentru a asigura operaţiunile necesare în privinţa mobilităţii chiar şi în cadrul provocărilor actuale.

Am programat deja un test drive/ o discuţie la dealer. Cum procedez mai departe?

Te rugăm să contactezi dealerul MINI direct prin telefon sau online.

Dacă este cazul, îmi mai pot repara automobilul BMW la un service autorizat MINI?

Continuăm să oferim service auto în multe locaţii, pentru a asigura necesarul în privinţa mobilităţii clienţilor noştri care sunt nevoiţi să se deplaseze chiar şi în această perioadă plină de provocări. Te rugăm să contactezi partenerul tău de service MINI, prin telefon sau online, pentru a afla mai multe despre programul de lucru.

Am comandat un automobil MINI nou. Va fi amânată livrarea?

Te rugăm să contactezi dealerul MINI direct prin telefon sau online.

MĂSURI DE PROTECȚIE.

Cum mă pot proteja?

Fii informat cu ultimele noutăţi în privinţa evoluţiei COVID-19, disponibile la surse oficiale precum website-ul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), dar şi la autorităţile locale competente. Respectă regulile impuse de acestea şi recomandările de igienă şi comportament în această perioadă.

Ce pot face pentru a-mi feri automobilul MINI de virus?

Sugerăm curăţarea tuturor suprafeţelor pe care le atingi cu o cârpă umedă şi puţină apă cu săpun sau soluţie dezinfectantă. Butoanele şi mânerele portierelor pot fi de asemenea curăţate cu grijă, cu puţin dezinfectant. Te rugăm să nu foloseşti substanţe chimice agresive (de exemplu clor, etc.), abrazive sau corozive pe suprafeţele automobilului tău, atât la exterior, cât şi în interior. Poţi reduce răspândirea virusului în interiorul automobilului spălându-te pe mâini înainte şi după utilizarea automobilului tău MINI.