SPAŢIU & VERSATILITATE

MAI ÎNALT. MAI LUNG. ŞI MAI INTELIGENT.

Am făcut mai mult loc pentru toate planurile tale interesante. Noul MINI Countryman este cu 13 cm mai lung şi cu 8 cm mai înalt, cu până la 25% mai mult spaţiu pentru încărcătură. Datorită designului redus şi utilizării inteligente a spaţiului, există şi mai mult spaţiu de depozitare, aşa că orice doreşti să iei cu tine pentru a-ţi face călătoria mai confortabilă sau mai distractivă, poţi.

MINI Countryman - spaţiu şi versatilitate - confort

CONFORT ŞI COMODITATE INTELIGENTE.

Designerii noştri au venit cu un sistem inteligent Travel & Comfort care permite montarea rapidă şi uşoară a diferitelor ataşamente. Suporturile pentru tablete, umeraşele şi cârligele universale pentru genţi pot fi ataşate în siguranţă de spătarele scaunelor din faţă. Există suporturi de pahare pliabile inteligente – iar acum mesele pliabile pot fi ataşate ca suprafeţe de lucru sau de depozitare.

PLIAZĂ ŞI ÎNCARCĂ.

MINI Countryman extrem de versatil este mai mult decât generos când vine vorba de spaţiu. Are spaţiu pentru cinci adulţi cu picioare lungi, iar bancheta din spate se rabatează pentru a crea spaţiu suplimentar sau mai mult loc la picioare. Poţi crea şi mai mult spaţiu pentru picioare sau încărcătură prin glisarea banchetei din spate înapoi sau înainte cu până la 13 cm. Indiferent de ceea ce planifici, poţi modifica rapid şi uşor aspectul pentru a se potrivi nevoilor tale.

MINI Countryman - spaţiu şi versatilitate - scaune rabatabile
MINI Countryman - spaţiu şi versatilitate - capacitate pentru bagaje

ASUL SPAŢIULUI.

Maximizează capacitatea de bagaje a automobilul tău MINI şi pregăteşte-te pentru următoarea ta aventură. Puteţi transporta aproape orice şi tot cu suporturile şi cutiile noastre MINI pentru plafon. Suportul MINI pentru biciclete cu montare în spate, de exemplu, poate transporta mai multe biciclete. Este uşor şi robust, cu o acţiune simplă de clic şi funcţia de înclinare care permite accesul uşor la portbagaj.

ÎNĂLŢAREA PLAFONULUI.

De asemenea, este mai lung. Ai mult mai mult spaţiu pe plafon. Şinele pentru plafon MINI vin acum standard şi fac aventurile modelului tău MINI Countryman şi mai facile. Acestea vin în negru lucios şi oferă baza pentru toate portbagajele şi casetele de acoperiş MINI, arătând în acelaşi timp grozav.

MINI Countryman - spaţiu şi versatilitate - scaune rabatabile