EXTERIOR

O DOZĂ MAI MARE DE MINI.

Cu construcţia sa puternică, designul SUV îndrăzneţ şi prezenţa impunătoare, noul MINI Countryman emană o aură de încredere în sine şi aventură.

MINI Countryman - exterior - siluetă

MINIMALISM CONTEMPORAN.

Am redus ce nu îşi mai găsea loc şi am amplificat toate lucrurile pe care le iubeşti cel mai mult la MINI Countryman pur electric. Ceea ce rămâne este aspectul robust, liniile elegante şi spiritul MINI 100% de nestăpânit. Acesta este SUV-ul construit pentru a te duce în locuri interesante, într-un confort extrem. Este partenerul tău de încredere, pur electric, cu mai multă neînfricare MINI Countryman – şi mai puţin din orice altceva.

BUN VENIT LA POWERDOME.

Robust de frumos şi elegant fără efort, MINI Countryman se simte la fel de bine în oraş şi în aer liber. Poziţia sa de comandă este îmbogăţită de grila frontală octogonală, farurile uimitoare şi capota powerdome. Consolele sale scurte şi contururile complexe conferă o definire şi o expresie mai subţiri siluetei sale elegante. Şi deoarece vine în patru stiluri diferite vei fi sigur că vei găsi partenerul potrivit pentru aventurile tale.

MINI Countryman - exterior - vedere faţă
MINI Countryman - exterior - plafon panoramic

MINI LA MAXIMUM.

Salutaţi-l pe cel mai mare MINI al nostru din toate timpurile – atât ca dimensiune, cât şi ca maturitate. Acum cu 13 cm mai lung şi cu 8 cm mai înalt, MINI Countryman este o forţă de luat în seamă şi are spaţiu mai mult decât suficient pentru tot felul de planuri interesante cu sau fără familie şi prieteni.

UNICITATEA SE AFLĂ ÎN DETALII.

Oriunde te uiţi, există ceva interesant de descoperit. Jantele din aliaj uşor sunt mai îndrăzneţe, mai elegante şi mai aerodinamice. Şina convenabilă de plafon vine acum standard în negru lucios. Şi stâlpul C vine cu un design elegant. Şi cu patru opţiuni de ornamente din care să alegi, există un design MINI care te ajută să te exprimi –

Ornamente Essential, Classic, Favored sau JCW. Fiecare dintre acestea beneficiază de funcţii personalizate şi detalii de design adaptate.

MINI Countryman - exterior - roţi

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ COMPLETĂ.

Radiind încredere pură şi individualitate îndrăzneaţă, gama noastră de jante din aliaj uşor de 17”-20” (până la 21" ca accesoriu) reprezintă MINI la intensitate maximă. Şi prin designul lor uşor şi prin utilizarea aluminiului reciclat, acestea contribuie la reducerea amprentei noastre de carbon sub diferite aspecte – atât în producţie, cât şi în timpul condusului.

„Abordarea noastră puristă şi progresivă combină simplitatea elementelor funcţionale cu emoţionalitatea pentru care este renumit MINI.”

Oliver Heilmer, şeful departamentului de design MINI

O PATĂ DE CULOARE DEASUPRA.

Modelele noastre MINI s-au remarcat întotdeauna în mulţime, iar MINI Countryman nu este diferit. Plafonul contrastant vine în mai multe opţiuni de culori distinctive şi este asociat cu un design elegant al stâlpului C. Deschiderea plafonului panoramic din sticlă în nuanţe de gri este o chestiune de atingere a unui buton, iar un deflector automat de vânt asigură echilibrul potrivit între libertate şi confort.

MINI Countryman - exterior - plafon
MINI Countryman - exterior - lumini de întâmpinare

EŞTI ÎNTOTDEAUNA BINEVENIT.

Păşirea în modelul tău MINI Countryman este întotdeauna o ocazie specială. Când te apropii sau părăseşti automobilul tău MINI, există o orchestraţie de bun venit & la revedere care se potriveşte dispoziţiei tale. Aceasta include opţional farurile faţă şi stopurile spate cu trei semnături luminoase diferite, precum şi o proiecţie opţională a logo-ului atât din oglinzile pasagerului, cât şi din partea conducătorului auto.