EXPERIENŢĂ DE CONDUS

AVENTURILE TE AŞTEAPTĂ.

Spectaculoasa tehnologie MINI TwinPower Turbo îţi oferă puterea, eficienţa şi acea senzaţie aparte oricând te urci la volanul noului MINI Countryman.

MINI Countryman - experienţă de condus

PUTERE ŞI PERFORMANŢĂ PE ŞOSEA ŞI OFFROAD.

De la parcări la parcuri naţionale, noul MINI Countryman are puterea, spontaneitatea şi o direcţie receptivă pentru a călători în stil mare. Fiecare curbă este o experienţă care creşte adrenalina, de la drumurile sinuoase de munte până la sensurile giratorii din oraş. Şi dacă alegi o tracţiune integrală ALL4, poţi alege cele mai pitoreşti trasee.

DETALII DE PERFORMAŢĂ.

MINI Countryman C MINI Countryman JCW ALL4

Putere

125 kW
280 Nm

221 kW

400 Nm

0-100 km/h

8,3 s 5,4 s.

Vmax

212 km/h 250 km/h
Cilindru motor
3 4

MOTOARE MINI TWINPOWER TURBO.

MINI Countryman îţi pune la dispoziţie puterea şi eficienţa tehnologiei MINI TwinPower Turbo. Acestea nu doar ies în evidenţă, ci se detaşează cu mult de restul. Aşadar, prinde putere cu motorul care se potriveşte cu stilul tău de viaţă, cu stilul de condus şi călătoriile tale cele mai frecvente.

MINI Countryman - experienţă de condus - motoare cu turbocompresie
MINI Countryman - experienţă de condus - All4

TRACŢIUNE INTEGRALĂ ALL4.

Sistemul de tracţiune integrală ALL4 distribuie dinamic puterea între toate roţile, asigurându-ţi tracţiune şi aderenţă pe orice suprafeţe. Şi dacă detectează orice pierdere de tracţiune din cauza suprafeţelor umede sau îngheţate, schimbă puterea în mod dinamic după cum este necesar. Acest lucru îţi permite să profiţi de natura robustă şi aventuroasă a modelului tău MINI Countryman. Deci, indiferent de prognoză, rămâi în control – şi în elementul tău.

ASISTENŢĂ LA CONDUS.

Driving Assistant opţional este ca şi cum aţi avea o pereche suplimentară de ochi. Te avertizează despre automobile în „unghiul mort” şi dacă este necesar, te ajută în mod activ prin direcţionarea modelului tău MINI înapoi pe bandă. În plus, ajută la detectarea traficului care traversează în spatele tău atunci când te deplasezi spre înapoi cu modelul tău MINI. Pachetul Driving Assistant Plus include sisteme inteligente de asistenţă bazate pe camere video şi radar. Face ajungerea la destinaţie mai relaxantă prin menţinerea în mod automat a vitezei dorite, a benzii de circulaţie şi a distanţei faţă de automobilul din faţă. 

Cu Driving Assistant Professional te poţi relaxa. Îţi oferă asistenţă în tot felul de condiţii de trafic fără a fi nevoit să renunţi la control.

MINI Countryman - experienţă de condus - o pereche de ochi în plus

MODURI DE EXPERIENŢĂ MINI PENTRU DRUM.

Ca echipament standard, există trei moduri de experienţă MINI din care să alegi pentru a valorifica diferitele caracteristici ale modelului tău MINI Countryman şi pentru a se potrivi traficului şi nevoilor tale actuale. Fiecare are propriul aspect dedicat.
MINI Countryman - experienţă de condus - modul green MINI Countryman - experienţă de condus - modul green

Modul Green.

Sustenabilă şi simplificată, aceasta este propulsia extra-eficientă care va face rezervorul tău să dureze mult timp.
MINI Countryman - experienţă de condus - modul core MINI Countryman - experienţă de condus - modul core

Modul Core.

O experienţă de condus MINI clasică şi confortabilă, cu o ambianţă sofisticată şi modernă.

MINI Countryman - experienţă de condus - modul go-kart MINI Countryman - experienţă de condus - modul go-kart

Modul Go-kart.

Inspirat de legendarul John Cooper Works, acest mod oferă o propulsie palpitantă cu o estetică motor-sport care induce adrenalină..