INTERIOR

RAFINAT LA ATINGERE.

Calitatea şi finisajele superioare definesc aspectului interiorului. Materialele premium, tehnologia avansată şi iluminarea ambientală plăcută se îmbină pentru a crea o experienţă de condus extrem de rafinată. Odată intrat, probabil că nu vei mai dori să cobori. 

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU MODURILE TALE DE EXPERIENŢĂ MINI. 

Vezi, auzi şi îţi simţi propria dispoziţie. Modurile de experienţă MINI reprezintă poarta ta de intrare către o lume a conexiunilor emoţionale şi îţi inspiră simţurile. Îţi trezesc simţurile. Fiecare mod îşi urmează propriul design creativ, lumina ambientală şi unele şi paleta de sunet. Cu o singură comandă poţi transforma complet aspectul şi senzaţia din habitaclul tău.
MINI Countryman pur electric – interior - ecran oled

OLED, OLED OLED OLED.

Inima care bate şi punctul focal al bordului tău este uimitorul ecran tactil OLED circular. Folosind tehnologia OLED de ultimă generaţie cu un diametru de 240 mm şi sticla sa de înaltă calitate, care îi conferă un aspect distinctiv, minimalist. Acesta serveşte ca un panou de instrumente şi ca centru de infotainment şi asistenţă la bord. Şi geometria rotundă este o premieră mondială.

RĂFAȚI-VĂ CU UN INTERIOR NOU SAU OPT.

Poţi decide exact ce experienţă de condus doreşti de fiecare dată când urci la volan. De la sportiv la super-eficient, există o serie de moduri MINI care se potrivesc fiecărei nevoi, iar fiecare are propriul aspect, senzaţie şi sunet captivant reproiectat.
MINI Countryman pur electric - interior - panou de bord
MINI Countryman pur electric - interior - panou de bord
MINI Countryman pur electric - interior - panou de bord
MINI Countryman pur electric - interior - panou de bord

ELEGANT ŞI SUSTENABIL. PENTRU CONFORTUL TĂU.

Cu patru opţiuni de stil din care să alegi, există un design MINI care te ajută să te exprimi – Essential, Classic, Favored sau JCW Style. Fiecare dintre acestea beneficiază de funcţii personalizate şi detalii de design adaptate pentru orice, de la bord şi volan, până la tapiţeria scaunelor şi capitonajul plafonului.

Cu noua noastră estetică textilă, dorim să experimentezi o senzaţie autentică de căldură şi bunăstare în interiorul automobilului tău MINI. Ţesătura este realizată din materiale reciclate de înaltă calitate şi tricotată cu o tehnică unică 2D. Oferă o experienţă tactilă de lux şi mai multe opţiuni de design şi serveşte drept suport perfect pentru proiecţii în diferite moduri de experienţă MINI.

MINI Countryman pur electric - interior - bara de comutare

DOAR COMUTĂ.

Tot ce ai nevoie este la o apăsare de comutator distanţă – de la frâna de mână la treptele de viteză la modurile de experienţa MINI şi multe altele. Cele cinci comenzi intuitive au fost revizuite şi reproiectate şi sunt acum chiar mai uşor de atins, de utilizat şi de încercat. 

MANEVRABILITATE CU SENZAŢIA DE GO-KART.

Distracţia începe în momentul în care apuci volanul. Inspirat de clasicul MINI atemporal,  l-am reproiectat, reducând uşor dimensiunea pentru a-ţi oferi un sentiment şi mai intens, clasic-contemporan de MINI go-kart. Şi în loc de o a treia spiţă, are acum o curea elegantă şi decorativă din material textil. Panoul de control din stânga îţi permite să activezi sistemele inteligente de asistenţă, iar panoul de control din dreapta te ajută să controlezi funcţiile de divertisment şi de comunicare. 

MINI Countryman pur electric - interior - volan
MINI Countryman pur electric - interior - materiale

CREAREA DE NOI CĂI CU MATERIALE NOI.

MINI stabileşte o estetică cu totul nouă prin utilizarea textilelor. Noul material pe care îl folosim pe bord şi pe panourile portierelor creează o ambianţă deosebit de confortabilă. Ţesătura este de înaltă calitate şi uşor de curăţat. Oferă o experienţă tactilă de lux şi mai multe opţiuni de design şi serveşte drept suport perfect pentru proiecţiile tale captivante în diferitele moduri de experienţă MINI. Şi vom continua să explorăm modalităţi suplimentare de a dezvolta materiale care îndeplinesc criteriile exigente în ceea ce priveşte atingerea, aspectul şi rezistenţa la uzură.