INTERIOR

MAI PUŢIN ESTE MAI MULT MINI.

Un purist cu o întorsătură, noul MINI Cooper pur electric este despre minimalism, confort şi inovaţie.

MODURI DE EXPERIENŢĂ MINI.

Vezi, auzi şi îţi simţi propria dispoziţie. Modurile de experienţă MINI reprezintă poarta ta de intrare către o lume a conexiunilor şi experienţelor. Îţi trezeşte simţurile. Fiecare mod îşi urmează propriul design creativ, lumina ambientală şi paleta de sunet. Cu o singură comandă poţi transforma complet aspectul şi senzaţia din habitaclul tău.
MINI pur electric - interior - panou de bord

OLED, OLED OLED OLED.

Inima care bate şi punctul focal al bordului tău este noul display central de instrumente, uimitor de subţire. Folosind tehnologia OLED de ultimă generaţie cu un diametru de 240 mm şi sticla sa de înaltă calitate, care îi conferă un aspect distinctiv, minimalist. Acesta serveşte ca un panou de instrumente, precum şi ca centru de infotainment şi asistenţă la bord. Şi ecranul circular OLED este o premieră mondială.

UN BORD REDUS LA MAXIM.

Am păstrat lucrurile cât se poate de simple, dar nu mai simple decât atât. Primul lucru pe care îl vei observa în interior este cât de curat şi concentrat este designul – la fel ca interiorul emblematic al modelului MINI clasic original. Totul a fost redus doar la elementele esenţiale, cu tabloul de bord subţire, dar spaţios, oferind fundalul superbului afişaj OLED şi cinci comutatoare care cuprind unitatea de interacţiune MINI.

De asemenea, poţi adăuga opţional MINI Head-Up Display care afişează în mod convenabil toate informaţiile importante, cum ar fi viteza, semnele de circulaţie şi sistemele de asistenţă, direct în raza ta vizuală.

MINI pur electric - interior - panou de bord

ELEGANT ŞI SUSTENABIL. PENTRU CONFORTUL TĂU.

Cu patru opţiuni de stil din care să alegi, există un design MINI care te ajută să te exprimi – Essential, Classic, Favored sau JCW Style. Fiecare dintre acestea beneficiază de funcţii personalizate şi detalii de design adaptate pentru orice, de la bord şi volan, până la tapiţeria scaunelor şi capitonajul plafonului.

Cu noua noastră estetică textilă, dorim să experimentezi o senzaţie autentică de căldură şi bunăstare în interiorul automobilului tău MINI. Ţesătura este realizată din materiale reciclate de înaltă calitate şi tricotată cu o tehnică unică 2D. Oferă o experienţă tactilă de lux şi mai multe opţiuni de design şi serveşte drept suport perfect pentru proiecţii în diferite moduri de experienţă MINI.

DOAR COMUTĂ.

Tot ce ai nevoie este să apeşi comutatorul – de la frâna de mână la treptele de viteză la modurile de experienţa MINI şi multe altele. Cele cinci comenzi intuitive au fost revizuite şi reproiectate şi sunt acum chiar mai uşor de atins, de utilizat şi de încercat.

MINI pur electric - interior - bara de comutare
MINI pur electric - interior - roata

ADUCEŢI CURBELE.

Distracţia începe în momentul în care apuci volanul. I-am reproiectat, reducând uşor dimensiunea pentru a-ţi oferi un sentiment şi mai intens, clasic-contemporan de MINI go-kart. Şi în loc de o a treia spiţă, are acum o curea elegantă şi decorativă din material textil. Panoul de control din stânga îţi permite să activezi sistemele inteligente de asistenţă, iar panoul de control din dreapta te ajută să controlezi divertismentul, Intelligent Personal Assistant, funcţiile curelei de instrumente şi de comunicare.

CREAREA DE NOI CĂI INVENTIVE CU MATERIALE NOI.

MINI stabileşte o estetică cu totul nouă prin utilizarea textilelor. Noul material pe care îl folosim pe bord şi pe panourile portierelor creează o ambianţă deosebit de confortabilă. Tricotată cu o tehnică unică 2D, ţesătura este realizată din materiale de înaltă calitate şi uşor de curăţat. Oferă o experienţă tactilă de lux şi mai multe opţiuni de design şi serveşte drept suport perfect pentru proiecţiile tale captivante în diferite moduri de experienţă MINI.
MINI pur electric - interior - lateralul portierei