EXTERIOR

100% COOPER CONCENTRAT.

Simplu, dar sofisticat. Am distilat noul MINI Cooper pur electric până la forma sa cea mai pură.
MINI pur electric - exterior - silueta

MAXIM DE MINIMALIST.

Noul MINI Cooper pur electric reprezintă simplitatea în modul cel mai carismatic. Întruchipând abordarea noastră de design „mai puţin este mai mult”, am eliminat elementele superflue şi am redus, redus şi redus mai mult. Cu suprafeţele sale simple şi netede, liniile elegante şi proporţiile echilibrate, exteriorul a fost meticulos realizat într-o formă impresionantă şi sigură pe sine.

ÎNCĂ SE REMARCĂ.

Prezenţa captivantă a noului MINI Cooper pur electric este definită de designul său emblematic din faţă şi de consolele scurte. Acest lucru este îmbogăţit şi mai mult de grila frontală octogonală distinctivă şi designul circular elegant al farurilor cu LED MINI – care subliniază perfect designul modern futurist.
MINI pur electric - exterior - faruri
MINI pur electric - exterior - faruri cu LED

CE VA FI ÎN ACEASTĂ SEARA?

Pe lângă tehnologia LED puternică şi eficientă, care vine ca standard, sunt disponibile faruri cu LED opţionale cu conţinut extins. Prin activarea adaptivă inteligentă a funcţiei de fază scurtă şi a luminilor pentru viraj, acestea asigură o iluminare mai bună în părţile laterale ale automobilului atât în traficul din oraş, cât şi în afara zonelor urbane şi pe autostradă.

Şi în funcţie de cum te simţi astăzi: alegeţi una dintre cele treitipuri de lumini diferite selectabile pentru automobilul tău MINI Cooper pur electric.

UN-MINI-STAKABLE.

Este MINI, din orice unghi. Dar cu o nouă aură pentru o nouă eră. Silueta sa agilă şi compactă este evidenţiată de ampatamentul lung şi diametrul mai mare al roţii. Suprafeţele colorate pun în evidenţă mai mult culoarea caroseriei, îmbinându-se cu pragul negru distinctiv pentru a da un aspect şi mai modern. Iar diviziunea optică uimitoare în 3 părţi a caroseriei, a „serei” şi a plafonului în contrast accentuează întregul efect vizual.

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ COMPLETĂ.

Radiind încredere pură şi individualitate îndrăzneaţă, gama noastră de jante din aliaj uşor de 16”-18” reprezintă MINI la intensitate maximă. Şi prin designul lor uşor şi prin utilizarea aluminiului reciclat, acestea contribuie la reducerea amprentei noastre de carbon sub diferite aspecte – atât în producţie, cât şi în timpul condusului.
MINI pur electric - exterior - jante din aliaj uşor

„TOATE INOVAŢIILE URMEAZĂ O MISIUNE COMUNĂ. PURIFICAREA MINI. MAI PUŢINĂ COMPLEXITATE, MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE.”

Oliver Heilmer, şeful departamentului de design MINI

UITE CE S-A ÎNTORS PE SPATE.

Având un nou design triunghiular, precizia complexă a designului acestor stopuri oferă o doză suplimentară de individualitate. Şi ca şi în cazul părţii din faţă, poţi modifica orchestraţia de întâmpinare şi la revedere pentru a se potrivi dispoziţiei tale.
MINI pur electric - exterior - stopuri
MINI pur electric - exterior - lumini de întâmpinare

EŞTI ÎNTOTDEAUNA BINEVENIT.

Păşirea în modelul tău MINI Cooper pur electric este întotdeauna o ocazie specială. Când te apropii sau părăseşti automobilul tău MINI, există o orchestraţie de bun venit & la revedere care se potriveşte dispoziţiei tale. Aceasta include opţional farurile faţă şi stopurile spate cu trei semnături luminoase diferite, precum şi o proiecţie opţională a logo-ului atât din oglinzile pasagerului, cât şi din partea conducătorului auto.