EXPERIENŢĂ DE CONDUS

CUPLUL SUPRAÎNCĂRCAT AL ORAŞULUI.

Pregăteşte-te să fii captivat. Păstrează-ţi concentrarea. Când lumina devine verde, este go-kart, du-te. MINI Cooper pur electric întrece toate aşteptările.
MINI pur electric - experienţă de condus - dinamică de condus

DINAMICĂ DE CONDUS. O, AŞA DE COOPER.

Pentru a atinge maximul senzaţiei pure de go-kart, am aplicat criterii cheie de design la dezvoltarea MINI Cooper pur electric. Am îmbunătăţit dinamica de condus

de exemplu, mulţumită centrului de greutate scăzut datorită plasării bateriei. Obţinem o manevrabilitate palpitantă a modelului MINI prin optimizarea distribuţiei greutăţii şi folosind un raport de direcţie direct împreună cu un volan mic. Îmbunătăţim dinamica laterală şi aderenţa prin optimizarea lăţimii

anvelopei. Iar cele mai recente hardware şi software ne-au permis să facem manevrarea şi mai jucăuşă şi palpitantă, mai ales în modul Go-Kart.

DETALII DE PERFORMAŢĂ.

MINI Cooper E

MINI Cooper SE

Putere

135 kW
290 Nm
160 kW
330 Nm

0-100 km/h

7,2 s 6,7 s

Vmax

170 km/h 180 km/h

Autonomie

WLTP

305 km
490 km
400 km
490 km

AERODINAMICĂ EXCELENTĂ.

MINI Cooper, pur electric, a fost conceput încă de la început pentru a gestiona forţele aerodinamice în cel mai eficient mod posibil. Cu şasiu şi grilă complet închise, precum şi cu exteriorul neted şi minimalist, am redus deja considerabil coeficientul aerodinamic. Toate roţile MINI sunt de asemenea optimizate pentru o aerodinamică mai bună. Cu o rezistenţă atât de scăzută la vânt, este extrem de eficient, astfel încât poţi conduce şi mai departe fără a fi nevoie să reîncarci.
MINI pur electric - experienţă de condus - aerodinamică
MINI pur electric - experienţă de condus - dinamică de condus

NOI ÎŢI ŢINEM SPATELE – ŞI FAŢA.

Am îndepărtat bătăile de cap de la condusul în oraş. Traficul intens este uşor – tot ce trebuie să faci este să setezi pilotul automat la opţiunea Driving Assistant Plus, iar automobilul tău MINI va urmări automat automobilul din faţa ta la o distanţă sigură. Iar Asistentul la parcare, care vine ca standard, identifică toate locurile de parcare potenţiale pentru tine şi apoi manevrează perfect în cel pe care îl selectezi prin apăsarea unui buton.

MAI MULTĂ SIGURANŢĂ. MAI MULT CONFORT. MAI MULT ÎN STANDARD.

Distracţia maximă necesită siguranţă maximă. MINI Cooper pur electric este echipat cu caracteristici inovatoare care creează un mediu de condus mai sigur pentru tine şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Pilotul automat activ reglează distanţa până la automobilul din faţă şi scanează în mod constant drumul pentru a identifica situaţiile potenţial periculoase. Avertizarea la schimbarea benzii de mers te va avertiza dacă ieşi de pe banda ta. Dacă automobilul tău MINI detectează o posibilă coliziune în spate, acesta va activa luminile de avarie cu frecvenţă dublă. Iar pilot automat menţine automobilul tău MINI la o viteză constantă.

MINI pur electric - experienţă de condus - aerodinamică

MODURI DE CONDUS PENTRU DRUM.

Există trei moduri de condus din care să alegi pentru a valorifica diferitele caracteristici ale modelului tău MINI Cooper pur electric şi pentru a se potrivi traficului şi nevoilor tale actuale. Fiecare are propriul aspect dedicat.

MINI pur electric - experienţă de condus - modul green MINI pur electric - experienţă de condus - modul green

Modul Green.

Sustenabilă, simplificată şi complet silenţioasă, aceasta este propulsia extra-eficientă care va face ca bateria ta să reziste mult timp.
MINI pur electric - experienţă de condus - modul core MINI pur electric - experienţă de condus - modul core

Modul Core.

O experienţă de condus MINI clasică şi confortabilă, cu o ambianţă sofisticată şi modernă.
MINI pur electric - experienţă de condus - modul go-kart MINI pur electric - experienţă de condus - modul go-kart

Modul Go-kart.

Inspirat de legendarul John Cooper Works, acest mod oferă o propulsie palpitantă cu o estetică motor-sport care induce adrenalină..