EXPERIENŢĂ DIGITALĂ

UN SALT CUANTIC DIGITAL.

Răsfaţă-ţi simţurile şi bucură-te de un joc de lumini, sunet şi senzaţie optimizat pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. Transformă fiecare călătorie într-o experienţă digitală de neuitat. Bun venit în viitorul interactiv al MINI.

MINI Pur Electric - experienţă digitală - sistem de operare
Noul sistem de operare MINI 9 deschide o experienţă de utilizator complet nouă şi intuitivă şi se asigură că eşti conectat şi ai mai mult control ca niciodată – în fiecare călătorie. Este optimizat pentru interacţiunea ta cu ecranul tactil OLED rafinat şi cu MINI Intelligent Personal Assistant folosind vocea ta, astfel încât acum te bucuri de mai multă personalizare şi emoţie decât oricând.

MODURI DE EXPERIENŢĂ MINI PENTRU MOMENTE INTENSE MINI.

Creează o experienţă unică, multi-senzorială pentru tine şi pasagerii tăi. Intră în diferite lumi extraordinare în interiorul MINI Cooper pur electric. Fiecare mod îşi urmează propriul design creativ şi paleta de sunet. Iar cu modul Personal poţi chiar să foloseşti MINI App pentru a-ţi selecta propriile imagini din galeria smartphone-ului tău pentru fundalul unităţii de interacţiune MINI. Culorile luminii ambientale şi Head-Up Display opţional se ajustează automat pentru a se potrivi imaginilor pe care le selectezi. Aşa că răsfaţă-te şi adu interiorul la viaţă.

ASISTENTUL TĂU PERSONAL MINI ÎN AUTOMOBIL.

MINI pur electric - experienţă digitală - spike

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT – ACOMPANIAT VIZUAL DE MINI.

Un asistent vocal cu funcţii complete şi-a găsit drumul în habitaclul modelelor MINI pentru prima dată. MINI Intelligent Personal Assistant poate fi activat folosind mesajul de salut „Hey, MINI” sau apăsând butonul Push-to-Talk de pe volan. Interacţiunea controlată prin voce pe afişajul circular OLED ia forma unei animaţii cu elemente grafice, tipografie şi un avatar. În ceea ce priveşte ecranul, conducătorii auto pot alege între „MINI” – o imagine stilizată a unui MINI – şi noul asistent digital MINI cunoscut sub numele de „SPIKE”. 

MINI Intelligent Personal Assistant operează funcţiile cheie ale automobilului tău MINI, cum ar fi navigaţia, telefonia, radioul sau chiar controlează temperatura. Poate că trebuie să ştii ceva despre călătoria ta. Vremea. Sau ai o cerere specială. Chiar dacă este doar pentru o mică discuţie sau vrei să auzi o glumă.

GATA DE CONECTARE.

Condusul este uşor atunci când ai un însoţitor digital, precum şi acces la o serie de funcţii inteligente de conectivitate care sunt standard, fără costuri suplimentare, care oferă confort, siguranţă şi conectivitate. Şi dacă doreşti să îţi echipezi modelul tău MINI cu şi mai multe servicii digitale, poţi face upgrade oricând.

Vrei mai multă conectivitate?

Împreună cu pachetul opţional MINI Connected, ai acces la o gamă tot mai mare de funcţii practice şi aplicaţii de divertisment, inclusiv opţiuni pentru jocuri, muzică şi streaming video. De asemenea, acum poţi aştepta cu nerăbdare o formă de jocuri în maşină care este unică în sectorul auto.

Conducătorii auto şi pasagerii pot juca aşa-numitele jocuri casual în aplicaţia AirConsole atunci când automobilul este în staţionare. Aplicaţiile de streaming muzical precum Spotify şi Amazon Music au fost adaptate la sistemul de operare MINI 9, astfel încât să se integreze perfect în unitatea rotundă de interacţiune MINI, permiţând clienţilor MINI să se bucure de o experienţă de streaming de muzică intuitivă şi atractivă vizual.

Apple CarPlay şi Android Auto sunt, de asemenea, disponibile în sistemul de operare MINI 9 pentru conectivitate wireless pentru smartphone. Pe lângă faptul că apar pe unitatea de interacţiune MINI, informaţiile relevante pot fi afişate şi pe Head-Up Display disponibil opţional.

MINI pur electric - experienţă digitală - modernizări conectate

MODERNIZEAZĂ MODELUL TĂU MINI ORICÂND.

Acum poţi rezerva în mod flexibil prin abonament funcţii şi pachete suplimentare de conectivitate după ce ai achiziţionat automobilul tău MINI. Şi dacă ai instalat hardware-ul corespunzător, poţi experimenta automobilul tău MINI şi cu alte funcţii digitale premium excelente, cum ar fi Driving Assistant Plus, Asistentul pentru faza lungă şi Pornirea motorului de la distanţă.. Opţiunile de modernizare şi conţinutul pot varia în funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului.

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Păstrează automobilul tău MINI la zi.

Poţi primi gratuit actualizări software şi îmbunătăţiri prin satelit pentru automobilul tău MINI. În funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului, poţi chiar să fii eligibil să primeşti gratuit funcţii noi sau îmbunătăţiri funcţionale suplimentare cu regularitate.