ÎNCĂRCARE ŞI AUTONOMIE

MERGI MAI DEPARTE PENTRU MAI PUŢIN.

Aici vei descoperi beneficiile îmbrăţişării noului stil de viaţă electric - cât de mult vei economisi, cât de des va trebui să încarci şi cât de uşoară poate fi deplasarea electrică.
MINI pur electric - încărcare - autonomie
Autonomia MINI Cooper pur electric la încărcare completă. Autonomia va varia în funcţie de obiceiurile de condus şi condiţiile de trafic. Modul în care conduci poate face o mare diferenţă în ceea ce priveşte autonomia ta disponibilă şi cât de repede este utilizată încărcarea.

MAXIMIZEAZĂ-ŢI AUTONOMIA.

CÂTEVA SFATURI RAPIDE.

MINI pur electric - încărcare - linie
MINI pur electric - încărcare - pictogramă baterie MINI pur electric - încărcare - pictogramă baterie

80 – 10%

Păstrează bateria încărcată în acest interval.

MINI pur electric - încărcare - pictogramă co2 MINI pur electric - încărcare - pictogramă co2

20° C

Pornirea în jurul acestei temperaturi va îmbunătăţi autonomia.

MINI pur electric - încărcare - pictogramă staţie MINI pur electric - încărcare - pictogramă staţie

50-70 km/h

Acesta este intervalul optim de viteză pentru conservarea energiei în timp ce conduci cu viteză.

MINI pur electric - încărcare - linie

UŞOR DE ÎNCĂRCAT, ORICÂND, ORIUNDE.

Încărcarea automobilului tău MINI Cooper pur electric este simplă şi rapidă, aşa că eşti întotdeauna gata să pleci la drum. Fie că eşti acasă, la locul de muncă sau pe drum, explorăm cum poţi economisi bani şi să-ţi maximizezi autonomia.

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU.

Nu ai nevoie de o instalaţie sau o unitate complexă pentru a-ţi încărca automobilul acasă. Tot echipamentul de care ai nevoie este deja în automobilul tău. Dar cel mai simplu mod ar fi să foloseşti un Wallbox care să-ţi ofere o putere de încărcare de până la 22 kW. Deci dacă eşti interesat să instalezi un MINI Wallbox sau un wallbox de la unul dintre partenerii noştri, vom fi bucuroşi să te ajutăm să găseşti un specialist în zona ta.

MINI pur electric - încărcare - încărcare acasă
MINI pur electric - încărcare - încărcare la staţii publice

ÎNCĂRCARE DIN MERS.

Not available for Romania. Poţi profita de numărul tot mai mare de staţii de încărcare publice care sunt echipate atât cu curent alternativ (CA), prin intermediul unui conector de Tip 2, sau cu curent continuu (CC) prin intermediul unui conector CCS care asigură energie electrică de până la 130 kW. Şi beneficiezi de tarife atractive şi pachete de încărcare.

Combinaţia dintre capacitatea de încărcare de dimensiune convenabilă şi performanţa de încărcare stabilă a automobilului tău MINI îţi permite să ajungi la destinaţie alegând orice traseu – şi să ai mereu mai multe opţiuni de încărcare la îndemână.

ÎNCĂRCAREA LA LOCUL DE MUNCĂ.

Mulţi angajatori au îmbrăţişat acum mobilitatea electrică şi oferă un spaţiu de lucru cu adevărat modern, oferind încărcare pentru automobile electrice pentru angajaţii lor. Acest lucru este văzut acum ca parte a beneficiilor şi avantajelor angajaţilor şi ajută la retenţie şi satisfacţia la locul de muncă. Dacă angajatorul tău nu a implementat încă încărcarea la locul de muncă şi există spaţiu, de ce să nu sugerezi că ar putea fi o mişcare bună? S-ar putea să existe granturi, reduceri şi alte stimulente disponibile pentru compania ta pentru a finanţa un program şi o infrastructură de încărcare.
MINI pur electric - încărcare - încărcare la locul de muncă
MINI pur electric - încărcare - încărcare conectată

CONECTEAZĂ-TE LA PUTEREA MINI APP.

Cea mai apropiată staţie de încărcare publică este întotdeauna la doar o atingere distanţă. Găseşte-o prin MINI App şi trimite-o direct la sistemul de navigaţie al modelului tău MINI. Aceasta elimină presupunerile din călătoria ta şi îţi permite să preiei controlul. Te ghidează către destinaţie în siguranţă şi relaxat cu rutarea EV complet integrată. Îţi permite să gestionezi cu uşurinţă cerinţele de încărcare şi să aprobi plăţile şi îţi poate oferi informaţii despre tarife şi estimări ale costurilor pentru staţiile publice de încărcare. De asemenea, îţi permite să monitorizezi automobilul tău MINI atunci când este conectat la o staţie de încărcare de la distanţă şi să determini când puteţi pleca.

CÂT TIMP DUREAZĂ?

Timpii pot varia în funcţie de condiţii, dar iată timpii tipici de încărcare ai MINI Cooper pur electric în funcţie de tipul de încărcător utilizat.

MINI Cooper E Pur electric.

MINI pur electric - încărcare - linie MINI pur electric - încărcare - linie

pe drum

28 MIN

până la 75 kW încărcare CC 10-80%
MINI pur electric - încărcare - linie
MINI pur electric - încărcare - linie MINI pur electric - încărcare - linie

acasă

4:30 H

11 kW încărcare CA 0-100%
MINI pur electric - încărcare - linie MINI pur electric - încărcare - linie

MINI Cooper SE Pur electric.

MINI pur electric - încărcare - linie MINI pur electric - încărcare - linie

pe drum

30 MIN

până la 95 kW încărcare CC 10-80%
MINI pur electric - electromobilitate - linie
MINI pur electric - încărcare - linie MINI pur electric - încărcare - linie

acasă

5:15 H

11 kW încărcare CA 0-100%
MINI pur electric - electromobilitate - linie MINI pur electric - electromobilitate - linie

ÎNCARCĂ AUTOMOBILUL TĂU MINI ORIUNDE, ORICÂND. 

MINI App îţi arată de la distanţă prin intermediul smartphone-ului tău starea actuală de încărcare, intervalul disponibil, costurile, timpul de încărcare sau cea mai apropiată staţie de încărcare şi costurile corespunzătoare. Şi poţi revizui toate interacţiunile de încărcare şi multe altele.

Cu sute de operatori de puncte de încărcare (CPO), precum şi staţii de încărcare de mare putere disponibile prin partenerul nostru IONITY, tipul potrivit de mod de încărcare şi viteza este gata şi te aşteaptă în orice moment.

Taxarea se face pe KW/h şi vei primi lunar o factură detaliată cu toate sesiunile de încărcare individuale şi costurile corespondente. În plus, vei încărca cu energie verde 100%.

Găseşte mai multe informaţii şi utilizează harta noastră interactivă pentru a localiza toate staţiile de încărcare accesând linkul de mai jos.

MINI pur electric - încărcare - harta de încărcare