concept mini - viziunea aceman

CONCEPTUL MINI ACEMAN.

*Conceptul MINI Aceman este doar un automobil concept, adică nu este în producţie şi nu este de vânzare. Prin urmare, nu poate fi condus pe drumurile publice şi nu este conform cu reglementările rutiere. Filmările au avut loc pe un drum închis/studio, fără acces la trafic.

EMOŢIA (E-)MOTION.

Conceptul MINI Aceman reprezintă o nouă eră a maşinilor mai sustenabile şi conectate şi combină progresele tehnologice, simplitatea carismatică şi entuziasmul condusului.

Primul nostru MINI crossover SAV pur electric îmbină agilitatea caracteristică MINI şi gândirea inovatoare a designului, oferind în acelaşi timp o poziţie de condus sigură. Pune în evidenţă ceea ce îl face un MINI: proporţii interesante, linii distinctive şi funcţionalitate inteligentă. Agil şi puternic, dar cu un sentiment de sofisticare atemporală, Conceptul MINI Aceman este începutul unei noi aventuri.

conceptul mini – aceman - detalii importante

ESTETICA SPONTANEITĂŢII.

  • Performanţă inspiraţională de condus pur electric şi cele mai recente inovaţii în tehnologia electrică.
  • Arhitectură inteligentă complet nouă, care oferă formă, flexibilitate şi funcţionalitate.
  • Tehnologia interactivă inovatoare şi sistemul infotainment pe mai multe ecrane conectează pasagerii cu o experienţă de utilizator fără precedent.
  • Materialul fără piele şi crom integrează suprafeţe de tapiţerie şi textile realizate din materiale reciclate.

VIITORUL DESIGNULUI CU TRADIŢIE.

Conceptul MINI Aceman este o interpretare modernă a SAV, dar într-o formă MINI agilă. Contururile sale clar definite şi marginile îngrijite au un impact convingător. 

STILUL INTERIOR – UN NOU MINIMALISM.

Interiorul Conceptului MINI Aceman combină elemente de design MINI clasice şi sportive cu accente elegante realizate manual. Zonele spaţioase deschise din jurul portierelor şi suprafeţele moi aduc căldură şi o senzaţie de bine, iar plafonul panoramic lasă lumina să intre. 

PROIECTAT PENTRU A ÎNTOARCE CAPETE.

Nuanţa turcoaz deschis convingătoare adaugă sentimentul de entuziasm. În funcţie de felul în care cade lumina, culoarea apare mai deschisă sau mai închisă, ceea ce conferă o subtilă tridimensionalitate suprafeţelor şi marginilor. Suportul pentru plafon este în culoarea Verde British Racing şi datorită efectului cameleon al stratului PVD, străluceşte în diferite nuanţe de albastru, violet, verde, turcoaz şi roz. 

conceptul mini - aceman - exterior - detalii
conceptul mini - aceman - interior - detaliu

UN PAS ÎN VIITORUL SUSTENABIL. 

Fabricate cu cea mai mare atenţie la detalii şi calitate, materialele sustenabile sunt toate realizate din plastic reciclat. În combinaţie cu nuanţele de culoare, un joc uimitor de contraste oferă o experienţă de condus extrem de emoţionantă.

DETALII IMPORTANTE.

ALEGE CUM CONDUCI – MODURI DE EXPERIENŢĂ.

Intră în diferite lumi în interiorul Conceptului MINI Aceman. Trei noi moduri de experienţă arată moduri diferite de a opera şi de a te bucura de afişajele pe care le ai la dispoziţie. Aşa că răsfaţă-te şi adu interiorul la viaţă.

MODUL PERSONAL.

Acesta este despre personalizarea afişajelor. Poţi selecta dintr-o serie de imagini de fundal subtil animate, care sunt, de asemenea, proiectate pe tabloul de bord şi însoţite de sunete alese. Unele exemple includ norii care se mişcă pe cer, valuri care se sparg pe ţărm şi apa strălucitoare care se mişcă într-o piscină.

conceptul mini - aceman - moduri - personal
conceptul mini - aceman - moduri - pop-up

MOD POP-UP.

Modul Pop-Up este prima navigaţie orientată spre experienţă care este oferită într-un MINI - include chiar şi elementul surpriză. Poţi decide unde doreşti să mergi selectând o categorie de experienţă, cum ar fi mese în oraş, evenimente, tendinţe sau învârtind o roată animată a norocului. 

MODUL VIVID.

Modul Vivid al Conceptului MINI Aceman face fiecare călătorie mai jucăuşă, interactivă şi distractivă. În acest mod, poţi crea un design interactiv complet nou pentru întreaga zonă de afişare ori de câte ori automobilul este staţionat.

conceptul mini - aceman - moduri - vivid
conceptul mini - aceman - gama de modele

GĂSEŞTE MODELUL MINI POTRIVIT PENTRU TINE.

Toate modelele noastre MINI au fost concepte la un moment dat în viaţa lor. Aruncă o privire la gama actuală de modele MINI noi şi interesante disponibile şi alege-l pe cel potrivit pentru tine.