MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă din faţă MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă din faţă

DESCHIDE MAI MULTE UŞI CU MINI CLUBMAN.

Se spune că nu poţi avea totul. Noi nu ţinem cont de asta.

Aşteptarea a luat sfârşit. Dă-ne voie să-ţi prezentăm cel mai sofisticat, funcţional şi spaţios automobil MINI realizat vreodată. De îndată ce eşti în spatele volanului, noul MINI Clubman îţi deschide mai multe uşi către noi orizonturi.

Cu cinci locuri şi şase portiere, MINI Clubman îţi permite să împachetezi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta. Spaţiul generos pentru portbagaj se extinde până la o capacitate de 1.250 litri, oferindu-ţi astfel mai mult loc pentru planurile tale. Modelul superb ALL4 cu tracţiune integrală îţi oferă tot controlul de care ai nevoie pentru orice tip de suprafaţă şi face ca acest automobil să fie perfect oricând şi oriunde.
MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă din spate cu stopuri Union Jack MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă din spate cu stopuri Union Jack

Exterior convingător şi elegant.

Noul design exterior îndrăzneţ al MINI Clubman îmbină într-un mod inedit stilul şi esenţa MINI. Linii drepte şi contururi îndrăzneţe se îmbină pentru a crea un design subtil şi expresiv şi pentru a transmite un aer impunător. Silueta sa elegantă este completată de o postură sportivă şi de un spate lat.

Liniile umărului atrag atenţia către portierele duble din spate, care oferă numeroase oportunităţi. Noul design al farurilor cu tehnologie LED şi stopurile Union Jack emană încredere şi stil cu orice ocazie. Datorită grilei frontale noi şi atractive, a culorii exterioare, a jantelor, a tapiţeriei şi a suprafeţelor interioare, niciodată nu a existat un moment mai bun pentru a descoperi individualitatea impresionantă.
MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă din lateral
MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă de sus cu cele şase portiere deschise MINI Clubman – roşu şi negru – perspectivă de sus cu cele şase portiere deschise

Confortul pe primul loc.

În ceea ce priveşte spaţiul, MINI Clubman este mai mult decât generos şi oferă confort impresionant şi flexibilitate. Interiorul spaţios oferă loc pentru cinci adulţi, iar în spate există suficient spaţiu ajustabil pentru orice tip de călătorie plănuieşti.

Interiorul MINI Clubman oferă confort datorită materialelor interioare premium precum scaunele elegante îmbrăcate în piele cu granulaţie de cea mai înaltă calitate. Acesta este intensificat de variantele de culoare diverse, de la nuanţele clasice Negru Carbon şi Maro Malt până la Albastru Indigo şi Gri Satelite deschis, fiecare creează o atmosferă unică şi deosebită. Mânerele iluminate ale portierelor şi suprafeţele interioare diverse oferă un design care îţi îmbunătăţeşte starea de spirit.
MINI Clubman – interior – mânerul portierei iluminat pe fundal
MINI Clubman – interior – ecranul tactil al consolei centrale

Conectivitate inteligentă.

Punctul de interes al interiorului MINI Clubman este consola centrală cu ecranul tactil de înaltă rezoluţie cu diagonala de 6,5” sau (opţional) de 8,8”. Acest centru de comandă intuitiv îţi deschide uşi către o lume a informaţiei şi a divertismentului, prezentată de MINI Connected. Acesta este integrat perfect în dispozitivele tale şi-ţi permite să controlezi sistemul de navigaţie online, să te bucuri de Apple CarPlay, să contactezi serviciul de asistenţă „Concierge” de la MINI şi să profiţi de multe alte opţiuni de conectivitate.

Perfect pentru orice ocazie.

MINI Clubman îmbină funcţionalitatea, spaţiozitatea, măiestria şi performanţa pentru a furniza un model impresionant, care să se potrivească dorinţelor tale. Materialele premium şi elementele de design îţi asigură stil şi confort oriunde călătoreşti. Nu-ţi vei mai dori să cobori din MINI-ul tău.
Arată toate poveştile